Τηλ. παραγγελίες (ΔΕ-ΠΑ 10:00-18:00): 217.000.6700

Αποστολές και Πληρωμές

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Αντικαταβολή

Αν επιλέξετε πληρωμή με αντικαταβολή, θα μπορέσετε να εξοφλήσετε τη παραγγελία σας καταβάλλοντας το σύνολο της παραγγελίας, κατά την παράδοση των προϊόντων από τον courier. 

 

Πιστωτική / χρεωστική κάρτα

Αν επιλέξετε πληρωμή μέσω κάρτας, θα μεταβείτε στην σελίδα της τράπεζας προκειμένου να ολοκληρώσετε τη συναλλαγή σας με ασφάλεια. Μετά την εισαγωγή των στοιχείων της κάρτας σας, θα πραγματοποιηθεί αυτόματη επιστροφή στη σελίδα μας, οπότε και θα καταχωρηθεί επιτυχώς η παραγγελίας σας.  

 

Κατάθεση σε τραπεζικούς μας λογαριασμούς

Αν επιλέξετε πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τράπεζα, παρακαλώ καταθέστε το συνολικό ποσό πληρωμής στον ακόλουθο λογαριασμό:

Κύριος Δικαιούχος:
Clachic Μονοπρόσωπη ΙΚΕ

Τράπεζα: ALPHA BANK
ΑΡ. ΛΟΓ.: 1370 0200 2018 623
ΙBAN: GR51 0140 1370 1370 0200 2018 623

Η παραγγελία σας δε θα αποσταλεί μέχρι να λάβουμε την πληρωμή σας.

 

Εξόφληση με τραπεζική χρηματοδότηση / tbi bank - Βuy now, pay later

Η εταιρεία παρέχει στους πελάτες της την επιλογή χρηματοδότησης μέσω της tbi bank - Branch Greece. Ανάλογα το ύψος του καλαθιού, αυτομάτως επιλέγεται ένα από τα 2 διαθέσιμα χρηματοδοτικά προϊόντα της τράπεζας. 

Για αγορές από €20 έως €200 η τράπεζα εγκρίνει τη χρηματοδότηση μετά από αξιολόγηση της αίτησης του πελάτη η οποία πραγματοποιείται σε περιβάλλον της συνεργαζόμενης τράπεζας. Η αίτηση αξιολογείται με βάση την εκάστοτε ισχύουσα πιστωτική πολιτική και εφόσον πληρούνται τα πιστωτικά κριτήρια. Η χρηματοδότηση παρέχεται άτοκα ενώ υφίσταται ένα επιπλέον κόστος χρέωσης υπηρεσίας από την τράπεζα (πληρώνετε αρχικά μόνο το 25% της αξίας συν επιπλέον κόστος χρέωσης υπηρεσίας 2€/δόση). Η εξόφληση της χρηματοδότησης ορίζεται σε 4 ισόποσες μηνιαίες δόσεις και η πρώτη δόση εξοφλείται κατά την ολοκλήρωση της διαδικασίας της αίτησης. Οι επόμενες 3 δόσεις χρεώνονται ανά 30 ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα της παραγγελίας σας. Ο παραπάνω τρόπος πληρωμής αποτελεί μορφή τραπεζικής χρηματοδότησης με συμβαλλόμενους τον πελάτη και την τράπεζα και δεν συνδέεται με κανένα τρόπο με την εταιρεία ούτε δύναται η παροχή τέτοιου είδους χρηματοδότησης απευθείας από την εταιρεία. Ο εκάστοτε πελάτης είναι απαραίτητο να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του προκειμένου να χρησιμοποιήσει την υπηρεσία. Απαραίτητα έγγραφα για την αίτηση είναι ένα από τα αποδεκτά από την τράπεζα πιστοποιητικά ταυτοπροσωπίας όπως ταυτότητα ή διαβατήριο. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα buy now pay later.

Για αγορές άνω των €200 η τράπεζα εγκρίνει τη χρηματοδότηση μετά από αξιολόγηση της αίτησης του πελάτη η οποία πραγματοποιείται σε περιβάλλον της συνεργαζόμενης τράπεζας. Η αίτηση αξιολογείται με βάση την εκάστοτε ισχύουσα πιστωτική πολιτική και εφόσον πληρούνται τα πιστωτικά κριτήρια. Η χρηματοδότηση παρέχεται έντοκα και διαφέρει ανάλογα με το πλάνο εξόφλησης που θα επιλέξει ο πελάτης, ενώ υφίσταται ένα επιπλέον κόστος χρέωσης υπηρεσίας από την τράπεζα. Το επιτόκιο παραμένει σταθερό σε όλη τη διάρκεια της χρηματοδότησης. Ο χρόνος εξόφλησης της χρηματοδότησης ορίζεται από τον αριθμό δόσεων που ο πελάτης θα ορίσει από τις διαθέσιμες επιλογές στο περιβάλλον αίτησης της τράπεζας. Ο παραπάνω τρόπος πληρωμής αποτελεί μορφή τραπεζικής χρηματοδότησης με συμβαλλόμενους τον πελάτη και την τράπεζα και δεν συνδέεται με κανένα τρόπο με την εταιρεία ούτε δύναται η παροχή τέτοιου είδους χρηματοδότησης απευθείας από την εταιρεία. Ο εκάστοτε πελάτης είναι απαραίτητο να έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του προκειμένου να χρησιμοποιήσει την υπηρεσία. Απαραίτητα έγγραφα για την αίτηση είναι α) ένα από τα αποδεκτά από την τράπεζα πιστοποιητικά ταυτοπροσωπίας όπως ταυτότητα ή διαβατήριο, β) Τελευταίο εκκαθαριστικό σημείωμα ή άμεση σύνδεση με το Taxisnet κατά την διάρκεια της αίτησης στο περιβάλλον της τράπεζας. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την σελίδα online αγορές.

Διαδικασία: Ομοίως και στις 2 περιπτώσεις, η παραγγελία ολοκληρώνεται από τον πελάτη και δημιουργείται ένα προσωποποιημένο link που οδηγεί σε περιβάλλον της τράπεζας όπου και θα πρέπει να ολοκληρωθεί η αίτηση χρηματοδότησης. Το χρονικό περιθώριο για την ολοκλήρωση της αίτησης είναι 3 ημερολογιακές ημέρες. Ο προβλεπόμενος χρόνος απάντησης από την τράπεζα μετά την ολοκλήρωση της αίτησης είναι λίγα λεπτά. Μετά την έγκριση της χρηματοδότησης, ενημερώνονται αυτομάτως όλες οι μεριές και η παραγγελία εξελίσσεται στα επόμενα στάδια, όπως με τους υπόλοιπους τρόπους πληρωμής. Σε κάθε διαφορετική περίπτωση από την έγκριση, ενημερώνονται όλες οι μεριές και αυτομάτως ακυρώνεται η παραγγελία.

Επιστροφές / Υπαναχωρήσεις: Στις περιπτώσεις επιστροφής των προϊόντων οι πελάτες παρακαλούνται να επικοινωνούν με την tbi Βank, προκειμένου να καταθέσουν την αντίστοιχη αίτηση επιστροφής χρημάτων. Η τράπεζα με την σειρά της ενημερώνει την εταιρεία μας και ενεργοποιείται η αντίστοιχη διαδικασία επιστροφής. 

*Μπορείτε να πληρώσετε το ποσό της δόσης σας από οποιαδήποτε τράπεζα, χρησιμοποιώντας το μοναδικό ενιαίο κωδικό πληρωμής (RF code) που αντιστοιχεί στη σύμβασή σας ή μέσω του  tbi bank app

 

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Οι αποστολές γίνονται στον χώρο που δηλώνετε με την ACS Courier ή σε BOX NOW Lockers, όπου επιλέγετε εσείς το σημείο παραλαβής που επιθυμείτε. 

Χρεώσεις μεταφορικών και αντικαταβολής

ΕΛΛΑΔΑ:

Για αγορές από 40,00€ και άνω, δωρεάν αποστολή με Courier.

Για αγορές μέχρι 39,99€ το ποσό επιβαρύνεται κατά 2,70€ για τα μεταφορικά και 1,80€ για την αντικαταβολή. Σε περίπτωση που η εξόφληση πραγματοποιηθεί με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της Clachic ή μέσω πιστωτικής, χρεωστικής και προπληρωμένης κάρτας ή με χρήση του ηλεκτρονικού πορτοφολιού Masterpass, τότε δεν επιβαρύνεστε με τα 1,80€ της αντικαταβολής, παρά μόνο με το κόστος των μεταφορικών.

ΚΥΠΡΟΣ:

Το κόστος μεταφορικών είναι 10,00€ ανεξάρτητα το ύψος παραγγελίας.

 

 

  

0