Τηλ. παραγγελίες (ΔΕ-ΠΑ 10:00-18:00): 217.000.6700

Όροι & Προϋποθέσεις Χρήσης

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Η ιστοσελίδα clachic.gr παρέχει τις υπηρεσίες της στους επισκέπτες / μέλη της με την αποδοχή από πλευράς τους των ακόλουθων Όρων Χρήσης. Παρακαλούμε να τους διαβάσετε προσεκτικά.

Η ιστοσελίδα ανήκει στην Επιχείρηση CLACHIC ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ, με Αρ. Γ.Ε.ΜΗ 160387103000 που εδρεύει ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 146Α, ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ, Τ.Κ. 14452, Α.Φ.Μ. 801626832 Δ.Ο.Υ. Ν.ΙΩΝΙΑΣ, τηλέφωνο επικοινωνίας 2170006700, ηλεκτρονική διεύθυνση αλληλογραφίας .

Η λειτουργία του καταστήματος διέπεται από την χρήση του ισχύοντος Κώδικα Δεοντολογίας.

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Εφόσον είστε φυσικό πρόσωπο που ενεργεί ως καταναλωτής (και μόνον), δικαιούστε να υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση εντός 14 ημερολογιακών ημερών χωρίς να δώσετε οποιαδήποτε εξήγηση. Η προθεσμία υπαναχώρησης λήγει 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία που θα παραλάβετε την παραγγελία σας. Η διαδικασία επιστροφής χρημάτων διαρκεί έως 15 εργάσιμες ημέρες από τη στιγμή που θα γίνει η παραλαβή του προϊόντος στον χώρο μας. 

Προκειμένου να ασκήσετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, οφείλετε να μας ενημερώσετε (δηλαδή την Επιχείρηση με την επωνυμία CLACHIC ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ IKE, η οποία εδρεύει ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ 146A 14452 ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΑΘΗΝΑ ΑΦΜ 801626832, τηλ: 2170006700, Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:  ) για την απόφαση σας να υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση με μια ξεκάθαρη δήλωση ( μέσω email, τηλεφώνου ή δελτίου επιστροφής ).

Για να τηρήσετε την προθεσμία υπαναχώρησης, είναι αρκετό να στείλετε τη δήλωσή σας περί άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησής σας πριν λήξει η προθεσμία υπαναχώρησης.

Συνέπειες της υπαναχώρησης:

 1. Εάν υπαναχωρήσετε από την παρούσα σύμβαση, θα σας επιστρέψουμε όλα τα χρήματα που λάβαμε από εσάς σε σχέση με το προϊόν που επιστρέφετε, εκτός των εξόδων επιστροφής που αντιστοιχούν σε 6,00€ (ή των συμπληρωματικών εξόδων που οφείλονται στη δική σας επιλογή να χρησιμοποιηθεί τρόπος παράδοσης άλλος από τον φθηνότερο τυποποιημένο τρόπο παράδοσης που εμείς προσφέρουμε (με ACS courier), χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός των χρονικών ορίων που ο νόμος θέτει. Δικαιούμαστε να καθυστερήσουμε την επιστροφή χρημάτων μέχρις ότου λάβουμε πίσω και ελέγξουμε τα αγαθά. Συμφωνείτε ρητώς ότι θα εκτελέσουμε την ανωτέρω επιστροφή χρημάτων καταθέτοντας τα χρήματα σε τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε ή στην πιστωτική σας κάρτα (εφόσον η πληρωμή έχει γίνει με πιστωτική κάρτα).
 2. Εσείς οφείλετε να στείλετε πίσω με δική σας ευθύνη και δικές σας δαπάνες τα αγαθά ή να τα παραδώσετε σε εμάς (Επιχείρηση με την επωνυμία CLACHIC ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ IKE, η οποία εδρεύει στην ΑΘΗΝΑ ΑΦΜ  801626832 , τηλ: 2170006700 χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα που μας δηλώσατε ότι υπαναχωρείτε από την παρούσα σύμβαση. Η προθεσμία θεωρείται ότι έχει τηρηθεί εάν στείλετε πίσω τα αγαθά πριν από τη λήξη της περιόδου των 14 ημερών.

Για να γίνει δεκτή μία επιστροφή θα πρέπει το προϊόν που αποστέλλετε προς παραλαβή από την Επιχείρησή μας να βρίσκεται στην κατάσταση που παραλήφθηκε, να φέρει την αρχική του συσκευασία η οποία πρέπει να είναι ακέραιη, χωρίς φθορές και σκισίματα, το προϊόν να μην έχει χρησιμοποιηθεί, να είναι πλήρες καθώς και να φέρει μαζί όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν. Στην περίπτωση που το προϊόν συνοδεύεται από κάποιο δώρο, θα πρέπει να επιστραφεί και το δώρο αυτό, επίσης στην κατάσταση που παραλήφθηκε.

Σε περίπτωση που το προϊόν δεν συνοδεύεται από τα πρωτότυπα φορολογικά παραστατικά του η Εταιρεία μας δεν δύναται να ταυτοποιήσει το προϊόν με συγκεκριμένη παραγγελία από το eshop μας και δεν θα μπορεί να κάνει δεκτή την επιστροφή.

Το δικαίωμα της υπαναχώρησης ΔΕΝ εφαρμόζεται στις εξής περιπτώσεις:

 • στις περιπτώσεις που τα προϊόντα έχουν χρησιμοποιηθεί
 • στις περιπτώσεις που τα προϊόντα έχουν κατασκευαστεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές που έχετε ορίσει εσείς ως αγοραστής ή σύμφωνα με τις προσωπικές σας απαιτήσεις και προσωπικές εξατομικεύσεις ή που εκ της φύσεως τους είναι αδύνατο να επιστραφούν με αποστολή
 • στις περιπτώσεις που τα προϊόντα έχουν υποστεί φθορές κατά το άνοιγμα της συσκευασίας, κατά την αφαίρεση των ετικετών ή την κακή χρήση από τον καταναλωτή

ΑΠΟΜΕΙΩΣΗ ΑΞΙΑΣ

Επισημαίνεται ότι προκειμένου να προσδιοριστούν η φύση, τα χαρακτηριστικά και η λειτουργία των προϊόντων που αγοράσατε, οφείλετε να τα χειρίζεστε και να τα εξετάζετε με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο θα σας επιτρεπόταν να το πράξετε σε κάποιο κατάστημα και όχι περισσότερο από αυτό.

Συνεπώς, ο καταναλωτής ενδέχεται να επιβαρυνθεί με τη μείωση της αξίας ενός προϊόντος, εφόσον η διαχείριση που έχει κάνει σε αυτό υπερβαίνει το αποδεκτό μέτρο.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΛΑΤΤΩΜΑ Ή ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΗΣ ΙΔΙΟΤΗΤΑΣ

Καταβάλλουμε κάθε εύλογη προσπάθεια προκειμένου να σας παραδώσουμε το προϊόν που παραγγείλατε το οποίο θα φέρει τις συνομολογημένες ιδιότητες όπως αναγράφονται στην περιγραφή του κατασκευαστή και χωρίς πραγματικά ελαττώματα σύμφωνα με το άρθρο 534 ΑΚ. Ωστόσο, στην σπάνια περίπτωση που παραλάβετε προϊόν με ελαττώματα ή εάν προκύψει οποιοδήποτε άλλο πρόβλημα (πλην της περίπτωσης υπαναχώρησης βλ. ανωτέρω εφόσον είστε καταναλωτής), σας καλούμε να επικοινωνήσετε εντός 48 ωρών από την παραλαβή του με εμάς στο τηλέφωνο 2170006700 ή να αποστείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο   προκειμένου να συνεννοηθούμε για την επίλυση του συγκεκριμένουυ ζητήματος. Εφόσον πρόκειται όντως για προϊόν ελαττωματικό ή προϊόν από το οποίο λείπουν οι συμφωνημένες ιδιότητες και εφόσον μας ενημερώσετε στο χρονικό διάστημα των 48 ωρών τότε στην περίπτωση αυτή θα συνεννοηθούμε για τον τρόπο που δύναται τούτο να διορθωθεί ή τυχόν να αντικατασταθεί με άλλο.

ΑΛΛΑΓΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ

 Σε περίπτωση που χωρίς να υπάρχει ελάττωμα ή έλλειψη συμφωνημένης ιδιότητας στο προϊόν που παραλάβατε, απλά επιθυμείτε την αλλαγή του και την αντικατάστασή του με άλλο προϊόν ίσης, μικρότερης ή μεγαλύτερης αξίας, σας καλούμε να επικοινωνήσετε εντός 48 ωρών από την παραλαβή του με εμάς στο τηλέφωνο 2170006700 ή να αποστείλετε μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο   προκειμένου να συνεννοηθούμε για το ζήτημα αυτό και την αντικατάστασή του με άλλο προϊόν της προτίμησής σας. Τα έξοδα επιστροφής του προϊόντος στην Επιχείρηση βαρύνουν εσάς (6,00€) και ισχύουν οι προϋποθέσεις επιστροφής που περιγράφονται και ανωτέρω στο κεφάλαιο ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ώστε να δεχτούμε να το παραλάβουμε. Στην περίπτωση που επιλέγετε προϊόν μικρότερης αξίας η Επιχείρησή μας μπορεί να πιστώσει τη διαφορά στην αξία και να χρησιμοποιήσετε το πιστωτικό σε επόμενη αγορά σας.

 

ΕΜΠΟΡΙΚΕΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ

Η Επιχείρηση διαθέτει εγγύηση 2 ετών (από την ημερομηνία αγοράς) και καλύπτει μόνο τα μηχανικά μέρη των ρολογιών των πελατών της αποκλειστικά και μόνο.  

Η Επιχείρηση δεν διαθέτει πολιτική εγγύησης. Δεν είναι υπεύθυνη για ζημιά από φυσιολογική φθορά, κακή χρήση ή καταστροφή κατά την αφαίρεση της συσκευασίας.

Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν χρειαστεί επιδιόρθωση, ο πελάτης μπορεί να επικοινωνήσει με την επιχείρησή μας μέσω email. Εαν είναι δυνατή η επιδιόρθωση θα τον ενημερώσουμε για το αν θα υπάρξει κόστος (εφόσον πρέπει να χρησιμοποιηθεί εξωτερικός συνεργάτης ή χρειάζεται αντικατάσταση τμήματος) ή θα είναι δωρεάν εάν μπορεί η επιδιορθωθεί από εμάς. Σε κάθε περίπτωση θα ενημερωθεί και για τα έξοδα μεταφοράς. 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

Όταν επισκέπτεστε το clachic.gr ή αποστέλλετε ηλεκτρονικά μηνύματα (e-mails), επικοινωνείτε με το clachic.gr με ηλεκτρονικό τρόπο. Ως εκ τούτου αποδέχεστε το δικαίωμα του clachic.gr, κατ' αντιστοιχία, να έρχεται σε επικοινωνία μαζί σας με ηλεκτρονικό τρόπο. Συμφωνείτε εκ των προτέρων ότι οι ηλεκτρονικές αυτές επικοινωνίες και οι πληροφορίες που διακινούνται μέσω αυτών, ικανοποιούν τις ισχύουσες νομικές απαιτήσεις και κανόνες σχετικά με την ανταλλαγή τέτοιων επικοινωνιών σε γραπτή μορφή.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ

Το σύνολο του περιεχομένου που βρίσκεται στο clachic.gr, όπως ενδεικτικά και όχι δεσμευτικά, κείμενα, γραφικά, εμπορικά σήματα, εικόνες (ανεξαρτήτως χαρακτηριστικών), ψηφιακά αρχεία και λογισμικό, είναι αποκλειστικής ιδιοκτησίας της ιστοσελίδας clachic.gr ή των παρόχων περιεχομένου που συνεργάζονται με την ιστοσελίδα, και προστατεύεται από τους Ελληνικούς και Διεθνείς νόμους περί προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων. Απαγορεύεται οποιαδήποτε έμμεση χρήση της ιστοσελίδας και των περιεχομένων σε αυτή, προς όφελος άλλης επιχείρησης, εμπορικής ή μη, χωρίς την έγγραφη συγκατάθεση της εταιρείας CLACHIC ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ.

ΑΔΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Η εταιρεία CLACHIC ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ παρέχει περιορισμένη άδεια πρόσβασης και χρήσης της ιστοσελίδας clachic.gr, για την επικοινωνία με την εταιρία. Οι επισκέπτες του clachic.gr διατηρούν ένα περιορισμένο, ανακλήσιμο, και μη αποκλειστικό δικαίωμα να δημιουργήσουν έναν υπερ-σύνδεσμο (hyperlink) για την αρχική σελίδα clachic.gr σε δικτυακό χώρο ιδιοκτησίας τους, εφ' όσον αυτός ο υπερ-σύνδεσμος δεν περιγράφει την εταιρεία CLACHIC ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ, ή τις υπηρεσίες της με ένα ψεύτικο, παραπλανητικό, μειωτικό ή ειδάλλως δυσάρεστο τρόπο. Οποιαδήποτε αναρμόδια χρήση διακόπτει την άδεια χρήσης ή πρόσβασης που χορηγείται από την clachic.gr

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

Η ιστοσελίδα clachic.gr παρέχεται από την εταιρεία CLACHIC ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ "ΩΣ ΕΧΕΙ" και "ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ". Η clachic.gr δεν πραγματοποιεί καμία εκπροσώπηση ή εξουσιοδότηση οποιασδήποτε μορφής, εκφρασμένη ή υποδηλούμενη για τις πληροφορίες, περιεχόμενο και υλικό που περιέχονται σε αυτή. Για το λόγο αυτό, οι χρήστες της ιστοσελίδας συμφωνούν στην χρήση αυτής με δική τους ευθύνη. Η εταιρεία CLACHIC ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ δεν εγγυάται ότι η ιστοσελίδα clachic.gr, οι servers ή τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τα οποία αποστέλλονται από την clachic.gr δεν περιέχουν ιούς ή άλλα βλαπτικά στοιχεία. Η εταιρεία CLACHIC ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ δεν φέρει καμία ευθύνη για καταστροφές οποιασδήποτε μορφής που μπορούν να πραγματοποιηθούν από την χρήση της ιστοσελίδας συμπεριλαμβανομένων, αλλά όχι περιορισμένων, σε άμεσες, έμμεσες, τυχαίες, συμπτωματικές και επακόλουθες.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΛΛΑΓΩΝ

Η εταιρεία CLACHIC ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ διατηρεί το δικαίωμα να κάνει οποιεσδήποτε αλλαγές στην Ηλεκτρονική Σελίδα και τους Όρους Χρήσης οποιαδήποτε στιγμή κρίνει απαραίτητο.

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟΣ ΝΟΜΟΣ - ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ

Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας clachic.gr συμφωνούν αυτόματα ότι οι συγκεκριμένοι Όροι Χρήσης υπόκεινται στους Νόμους του Ελληνικού Κράτους σχετικά με όποια διαφωνία προκύψει μεταξύ των χρηστών και της ιστοσελίδας clachic.gr, και κατά συνέπεια της εταιρείας CLACHIC ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ. Οποιαδήποτε διαφωνία που σχετίζεται με οποιονδήποτε τρόπο με την χρήση της ιστοσελίδας clachic.gr ή με τις υπηρεσίες που παρέχονται μέσω αυτής, θα γίνεται κατ' αρχάς προσπάθεια να επιλυθεί εξωδικαστικά. Σε περίπτωση μη επίτευξης τέτοιου είδους επίλυσης, οι διαφωνίες και σχετικά θέματα θα επιλύονται στα αρμόδια Δικαστήρια.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

Η παρούσα σύμβαση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων καλύπτει όλα τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών / χρηστών / μελών που συλλέγει η ιστοσελίδα clachic.gr, κατά τη διάρκεια επίσκεψης και χρήσης των υπηρεσιών της. Επίσης, η παρούσα σύμβαση καλύπτει τις προϋποθέσεις συλλογής, επεξεργασίας και διαχείρισης των προσωπικών δεδομένων των επισκεπτών / χρηστών / μελών από το clachic.gr προς τις τυχόν συνδεδεμένες εταιρείες με αυτό. Η παρούσα σύμβαση δεν καλύπτει σε καμία περίπτωση τη σχέση μεταξύ των επισκεπτών / χρηστών / μελών του clachic.gr και οποιονδήποτε υπηρεσιών που δεν υπόκεινται στον έλεγχο ή/και την ιδιοκτησία του clachic.gr.

Δεδομένης της φύσης και του όγκου του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες το clachic.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο επισκέπτης / χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων, στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία και με τη γνώση των όρων του παρόντος.

COOKIES

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύει το πρόγραμμα περιήγησης (browser) στο σκληρό δίσκο κάθε επισκέπτη / χρήστη. H ιστοσελίδα clachic.gr χρησιμοποιεί cookies για βέλτιστη λειτουργικότητα και εμπειρία πλοήγησης από τον επισκέπτη / χρήστη, και πιο συγκεκριμένα:

 • για την σωστή λειτουργία της ιστοσελίδας, την πραγματοποίηση σύνδεσης και την δημιουργία λογαριασμού χρήστη.
 • για λειτουργικότητες όπως εκτύπωση/αποστολή περιεχομένου, αλληλεπίδραση με κοινωνικά δίκτυα και εμφάνιση/πλοήγηση χαρτών.
 • για την συλλογή πληροφοριών που επιτρέπουν την αξιολόγηση του τρόπου χρήσης της ιστοσελίδας από τον επισκέπτη / χρήστη, και βοηθούν στη βελτίωση της λειτουργίας, της δομής και του περιεχομένου της.
 • για την προσαρμογή διαφημίσεων ώστε να αντικατοπτρίζουν τα ενδιαφέροντά του επισκέπτη / χρήστη.
 • για την αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας που έχουν οι διαφημιστικές καμπάνιες της εταιρείας.

Ο επισκέπτης / χρήστης της ιστοσελίδας clachic.gr μπορεί οποιαδήποτε στιγμή να ρυθμίσει από τις Επιλογές Cookies (στο κάτω μέρος της σελίδας) ποια από αυτά επιθυμεί ως ενεργά, εκτός της ομάδας "Απαραίτητα" που παραμένει πάντα ενεργοποιημένη για τη σωστή λειτουργία του ιστότοπου. Ωστόσο με την αποδοχή όλων εξασφαλίζεται η βέλτιστη εμπειρία πλοήγησης.

ΣΥΛΛΟΓΗ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Κατά την είσοδο στην ιστοσελίδα μας αποστέλλονται αυτόματα από τον περιηγητή της συσκευής σας τα παρακάτω στοιχεία:

 • η διεύθυνση IP της συσκευής πλοήγησης
 • η ημερομηνία και η ώρα τηπρόσβασης
 • το όνομα και η ηλεκτρονική διεύθυνση (URL) του ιστότοπου που ζητήθηκε
 • η εφαρμογή/URL, από την οποία πραγματοποιήθηκε η πρόσβαση (HTTP referrer)
 • ο περιηγητής που χρησιμοποιείτε, το λειτουργικό σύστημα του υπολογιστή σας, καθώς και το όνομα του παρόχου πρόσβασης (access provider)

Τα στοιχεία αυτά χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για λόγους διατήρησης της ασφάλειας της ιστοσελίδας μας και του εξυπηρετητή (server) στον οποίο φιλοξενείται.

Ανάλογα με τον τρόπο που θα επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα clachic.gr, υπάρχουν και κάποιες άλλες περιπτώσεις όπου θα χρειαστεί να συλλέξουμε προσωπικά δεδομένα σας:

 • Ολοκληρώνοντας τη διαδικασία παραγγελίας ή/και εγγραφής νέου χρήστη, τα στοιχεία που εισάγετε θα καταγραφούν στο σύστημα παραγγελιών/χρηστών της ιστοσελίδας μας, αποκλειστικά με σκοπό να διευκολυνθεί η όλη διαδικασία των αγορών σας.
 • Σε περίπτωση που ζητήσετε έκδοση τιμολογίου για την αγορά σας, θα καταγραφούν τα στοιχεία τιμολόγησης της εταιρίας σας.
 • Εφόσον εγγραφείτε στην ενημερωτική μας αλληλογραφία (Newsletter), το email σας θα καταγραφεί στο σύστημά μας αποκλειστικά για την ενημέρωσή σας σχετικά με νέα προϊόντα και προσφορές.

Δεν πρόκειται να διαβιβάσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα σε κάποιο τρίτο συνεργάτη μας, εκτός των απολύτως απαραιτήτων στοιχείων που ενδεχομένως χρειαστούν να κοινοποιηθούν:

 • στην εταιρία αποστολής SMS για να σας ενημερώνει σχετικά με την πορεία της παραγγελίας σας, σε περίπτωση που έχετε επιλέξει ενημέρωση μέσω SMS μηνυμάτων.
 • στην εταιρεία courier ή στη μεταφορική εταιρεία για να παραδώσει την παραγγελία σας, σε περίπτωση που έχετε επιλέξει αποστολή στο χώρο σας.
 • στην συνεργαζόμενη τράπεζα για ολοκλήρωση της πληρωμής, σε περίπτωση που έχετε κάνει αγορά με χρήση πιστωτικής κάρτας.

Αν οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε τα στοιχεία αυτά να διαγραφούν μετά την ολοκλήρωση της αγοράς σας, παρακαλούμε στείλτε μας σχετικό αίτημα από τη φόρμα επικοινωνίας.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ

Έχετε το δικαίωμα να μάθετε αν τηρούμε προσωπικά δεδομένα για εσάς, ποια είναι αυτά και να ζητήσετε αντίγραφο αυτών. Εφόσον έχετε δημιουργήσει ηλεκτρονικό προφίλ στο clachic.gr μπορείτε να ασκήσετε άμεσα το δικαίωμα αυτό μέσω του λογαριασμού σας. Εναλλακτικά μπορείτε να μας στείλετε σχετικό αίτημα από τη φόρμα επικοινωνίας με θέμα "Ενημέρωση για τα προσωπικά στοιχεία". Μετά την παραλαβή του αιτήματος τα στοιχεία που διαθέτουμε για το πρόσωπό σας.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗΣ

Έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε να διορθώσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα εάν είναι ανακριβή, ελλιπή ή δεν είναι επικαιροποιημένα. Εφόσον έχετε δημιουργήσει ηλεκτρονικό προφίλ στο clachic.gr μπορείτε να ασκήσετε άμεσα το δικαίωμα αυτό μέσω του λογαριασμού σας. Εναλλακτικά μπορείτε να μας στείλετε αίτημα από τη φόρμα επικοινωνίας με θέμα "Διόρθωση των προσωπικών στοιχείων". Είναι απαραίτητο η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) αποστολής του αιτήματος να ταυτίζεται με το email της εγγραφής σας ως πελάτη ή με το email που δηλώσατε στις παραγγελίες σας. Μετά την παραλαβή του αιτήματος θα πραγματοποιήσουμε τις αλλαγές στα στοιχεία σας.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ/ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΛΗΘΗ

Έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τα δεδομένα που τηρούμε για εσάς, με εξαίρεση όσα επιβάλλεται να διατηρήσουμε σύμφωνα με τη νομοθεσία ή για νόμιμους επιχειρηματικούς σκοπούς, που ορίζονται από τη νομοθεσία. Εφόσον έχετε δημιουργήσει ηλεκτρονικό προφίλ στο clachic.gr μπορείτε να ασκήσετε άμεσα το δικαίωμα αυτό μέσω του λογαριασμού σας. Εναλλακτικά μπορείτε να μας στείλετε αίτημα από τη φόρμα επικοινωνίας με θέμα "Διαγραφή προσωπικών στοιχείων". Είναι απαραίτητο η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) αποστολής του αιτήματος να ταυτίζεται με το email της εγγραφής σας ως πελάτη ή με το email που δηλώσατε στις παραγγελίες σας. Μετά την παραλαβή του αιτήματος θα προχωρήσουμε στην διαγραφή των δεδομένων σας.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑΣ

Έχετε το δικαίωμα να μας ζητήσετε να σας παραδώσουμε αντίγραφο των προσωπικών σας δεδομένων σε ηλεκτρονικά αναγνώσιμη μορφή ή/και να αποστείλουμε αυτό το αρχείο σε τρίτο πρόσωπο που θα μας υποδείξετε για την παροχή αντίστοιχων υπηρεσιών.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑΣ

Σύμφωνα με την Οδηγία 2013/11/ΕΚ, η οποία ενσωματώθηκε στην Ελλάδα με την ΚΥΑ 70330/2015, προβλέπεται πλέον και η δυνατότητα ηλεκτρονικής επίλυσης καταναλωτικών διαφορών με τη διαδικασία Εναλλακτικής Επίλυσης Διαφορών (ΕΕΔ - Alternative Dispute Resolution) στο σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εάν ο πελάτης έχει την ιδιότητα του καταναλωτή (δηλ. φυσικό πρόσωπο που ενεργεί εκτός επαγγελματικής ιδιότητας) και έχει οποιοδήποτε πρόβλημα με αγορά που πραγματοποίησε από το clachic.gr μπορεί να κινήσει την διαδικασία ΕΕΔ δια μέσου της ενιαίας πανενωσιακής πλατφόρμας για την ηλεκτρονική επίλυση διαφορών (πλατφόρμα ΗΕΔ) διαθέσιμη εδώ.

ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Δεσμευόμαστε ότι θα διατηρήσουμε τα δεδομένα σας για 1 χρόνο. Για τη διατήρηση τους μετά από αυτό το διάστημα ή για να διαγράψουμε τα δεδομένα σας οποιαδήποτε στιγμή, μπορείτε να μας στείλετε αίτημα από τη φόρμα επικοινωνίας με θέμα "Διατήρηση των στοιχείων μου" ή "Διαγραφή των στοιχείων μου". Είναι απαραίτητο η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) αποστολής του αιτήματος να ταυτίζεται με το email της εγγραφής σας ως πελάτη ή με το email που δηλώσατε στις παραγγελίες σας. Μετά την παραλαβή του αιτήματος θα προχωρήσουμε στις απαραίτητες ενέργειες.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ (DPO)

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο προστασίας δεδομένων του clachic.gr τηλεφωνικά στο 2170006700 ή ηλεκτρονικά, με αποστολή αιτήματος από την φόρμα επικοινωνίας με θέμα "Υπόψη του υπευθύνου προστασίας προσωπικών δεδομένων", και θα προβούμε σε κάθε απαιτούμενη ενέργεια υπό τους όρους και εντός των χρονικών ορίων που ορίζει η νομοθεσία.

ΥΠΕΡΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΣΕ ΑΛΛΑ WEBSITES (LINKS)

Το clachic.gr μπορεί να περιλαμβάνει links ("δεσμούς") προς άλλους δικτυακούς τόπους (sites) τα οποία δεν ελέγχονται από το ίδιο αλλά από τους τρίτους φορείς (φυσικά ή νομικά πρόσωπα) . Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται το clachic.gr για τους Όρους Προστασίας των Προσωπικών Δεδομένων των επισκεπτών / χρηστών τους οποίους οι φορείς αυτοί ακολουθούν .

ΔΙΕΥΘΥΝΣΕΙΣ IP

H διεύθυνση IP μέσω της οποίας ο Η/Υ του επισκέπτη/χρήστη έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο και στη συνέχεια στο clachic.gr κρατείται για τεχνικούς λόγους και αξιοποιείται αποκλειστικά και μόνο για την συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων και εφαρμογή δικλείδων ασφαλείας.

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ

Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων του επισκέπτη / χρήστη των υπηρεσιών του clachic.gr γίνεται σύμφωνα με τις διατάξεις του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (ΓΚΠΔ 2016/679), τυχόν ειδικότερης εθνικής και ευρωπαϊκής νομοθεσίας για ορισμένους τομείς, της εκάστοτε ισχύουσας ελληνικής νομοθεσίας για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, καθώς και για την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και της ιδιωτικής ζωής στον τομέα των ηλεκτρονικών επικοινωνιών (Ν. 3471/2006 , ως εκάστοτε ισχύει) και τις αποφάσεις της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔΠΧ). 

Επίσης υπόκειται στις διατάξεις της ευρωπαϊκής νομοθεσίας, και πιο συγκεκριμένα του Kανονισμού 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, της 27ης Απριλίου 2016, για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών και την κατάργηση της οδηγίας 95/46/ΕΚ (Γενικός Κανονισμός για την Προστασία Δεδομένων - GDPR).

Σε κάθε περίπτωση το clachic.gr διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων κατόπιν ενημέρωσης των επισκεπτών/χρηστών και μέσα στο υπάρχον ή και ενδεχόμενο νομικό πλαίσιο. Εάν κάποιος επισκέπτης / χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του clachic.gr

0